Sailjet

Sailjet – purjeiden lumoa, vauhdin hurmaa

Mietimme uudelleen runkomuodon, keveyden ja tuulen voiman väliset suhteet. Yhtälömme tuotti tasapainoisen ja herkän purjeveneen, joka yllättää. Sailjet on täysiverinen purjevene mutta myös nopea moottorivene. 20 solmun nopeudella pääset minne haluat ja milloin haluat. Vietä siis rauhallinen aamu, siirry vauhdikkaasti mukaville vesille, purjehdi päivä, nauti sen viimeinenkin puuska ja palaa illaksi laituriin. Tämä ja paljon muuta on mahdollista vain Sailjetillä. Sailjet moninkertaistaa purjehdustesi mahdollisuudet – purjehdit viimeinkin omaan tahtiisi etkä veneen ehdoilla.

Keveytensä ja runkomuotonsa ansiosta Sailjet purjehtii tasapainoisesti ja herkästi. Vene liikkuu jo pienestäkin tuulenvireestä ja voimakkaammassa tuulessa sen käsittely on kevyttä ja helppoa, kiitos pienikokoisten rullapurjeiden. Urheillullisuutta ja lisävauhtia veneeseen antaa mahtava rullagenaakkeri. Sailjetillä pääset alueille, joille et purjeveneellä ole ennen päässyt. Veneessä on nostoköli ja jolla- tyylinen peräsin, joten veneen syväys on vähemmän kuin metri. Veneen alle 13 metriä korkeat mastot moninkertaistavat myös mahdollisuutesi alittaa sillat ja voimalinjat. Jos tarvitset vieläkin matalampaa alituskorkeutta, voi Sailjetin kevyet hiilikuitumastot helposti kaataa kannelle, jolloin veneen korkeus on alle 4 metriä. Veneen voimakas moottori mahdollistaa ohjailun voimakkaissa virroissa, joten myös kanavilla ja jokialueilla Sailjet on ainutlaatuinen.

 

 • Hämmästyttävän hauska!

  Sailjetin kevyt, laakea runko ja veteen painautuva suojan puolen palte tekevät Sailjetistä hauskan purjeveneen. Tyypillinen purjehdusnopeus on 6-9 solmua, Sailjet on suuntavakaa, se reagoi nopeasti pieniinkin puuskiin, ja on kohtuullisen jäykkä kovemmissakin puuskissa.

  Veneen kahteen kevyeen hiilikuitumastoon olemme rikanneet rullagenuat ja rullagenaakkerin. Mastojen korkeus on alle 13 metriä, joten tällä kuunaritakiloidulla Sailjetillä voit purjehtia siltojenkin alitse. Mastot voidaan myös helposti kaataa, jolloin veneen korkeus on alle 4 metriä. Sailjet voidan varustaa myös sluupiksi, jos haluat säätää enemmän purjeitasi ja olla tinkimättä veneesi kryssikulmasta. Tällöin veneessä on puomi. Veneen hiilikuitumaston korkeus on 15,5 metriä ja tämäkin masto on helppo kaataa alas.

 • Paina kaasua!

  Muunnos moottoriveneeksi on yksinkertaista: käynnistä moottori, rullaa purjeet sisään, nosta köli ja peräsin, aja! Vauhdikas matkanopeus on 15-18 solmua, huippunopeus 20 solmua. Operoidessasi satama-alueilla jätetään köli ja peräsin purjehdusasentoon, jolloin veneen kontrollointi on tarkkaa.

  Tehokas 300 hevosvoiman moottori vapauttaa sinut ja miehistösi viettämään aikanne missä haluatte tai tekemään mitä haluatte - vaikka vesihiihtämään! Päiväpurjehduksilla pääsette lähivesiä kauemmas tai voitte viettää rauhallisen aamun - valinta on teidän.

 • Purjehtien
 • Moottoriveneillen
 • Millaisen veneen sinä haluat?
  Millaisen veneen sinä haluat?
  Meille on tärkeää valmistaa veneitä, joissa on huomioitu omistajien todelliset toiveet. Koska valmistamme veneemme yksittäiskappaleina tai piensarjoina, käytämme persoonallisia ja tyylikkäitä materiaaleja vaihtelevasti ja voimme jopa siirtää laipioita. Esimerkiksi veneen keulassa voi olla sauna ja tilava wc suihkuineen, tai se voi olla sisustettu ylelliseksi makuuhytiksi. Unelmaratkaisuja on yhtä monia kuin on omistajia. Rakentamisen rajana meillä on avomerikelpoisuus, koska se on paras tae turvallisuudesta myös pienemmillä vesialueilla. Periaatteemme ei ole este toteuttaa unelmia kaikille merille. Luonnollisesti varustelemme veneemme kuunnellen veneen tulevien käyttäjien toiveita.
 • Porukalle?
  Porukalle?
  Kaksi makuuhyttiä takana, saunaosasto keulassa. Salongin edessä apukeittiö tai työpiste.
 • Perheelle?
  Perheelle?
  Keulassa iso makuuhytti, punkat perinteisesti tai parivuoteena, WC salongin edessä, takana kaksi makuuhyttiä.
 • Pariskunnalle?
  Pariskunnalle?
  Keulassa saunaosasto, salongin edessä kolmas makuuhytti, jonka punkka työntyy sohvan alle.
sailjet-02
sailjet-08
sailjet-17
sailjet-18
sailjet-11
sailjet-12
sailjet-10
sailjet-05
sailjet-09
sailjet-20
sailjet-26
sailjet-22
sailjet-24
sailjet-06
sailjet-04
sailjet-07
sailjet-23
sailjet-25
sailjet-27
sailjet-15
sailjet-16
sailjet-03
sailjet-01
sailjet-19
sailjet-14
sailjet-21
sailjet-13