In Time Yachts Oy

Tulipalosta kaikki alkoi

Tulipalosta kaikki alkoi

Uusikaupunki paloi kahdesti 1800-luvun puolivälissä. Noiden palojen jälkeen kaupungissa oli toimeliaille miehille paljon rakennettavaa useiksi vuosikymmeniksi. David Lönnrothkin muutti perheineen kaupungin laidalle ja ryhtyi hanakasti työhön. Ensimmäisen vuoden nuori perhe asui pienessä majassa, koska asiakkaiden tilaukset piti tehdä ensin valmiiksi.
Vireää yritteliäisyyttä

Vireää yritteliäisyyttä

Joidenkin vuosikymmenien kuluttua Lönnrothin rakennustöissä hääri useampi ammattimies ja aikamieheksi varttunut poika, David nuorempi. Hän kiinnostui myös merenkulusta, joten osakkuuksista telakalla ja purjelaivoilla tuli yrittämisen arkipäivää.
Veneenrakennus

Veneenrakennus

Siitä alkaen rakennusten lisäksi keskeisiä osaamisalueita suvun taitajille ovatkin olleet veneet. Niiden rakentamiseen on liittynyt iloa tehdä jotain kaunista. Samalla se on ollut haaste valmistaa käytännöllistä ja toimivaa.
Isältä pojalle

Isältä pojalle

Yhtiöt ja sukupolvet ovat vaihtuneet mutta aina on tieto siirtynyt isältä pojalle. Tämä perinne jatkuu jo 7. polveen.
Nykyhetki

Nykyhetki

In Time Yachts Oy jatkaa 150 vuotta sitten alkanutta toimintaa. Yhtiön palveluksessa on veneenrakentajia, insinöörejä, suunnittelijoita ja puuseppiä, maalareita sekä asentajia. Luovuus, ahkeruus ja sitoutuminen tehtävään työhön on meille yhtä tärkeää kuin David Lönnrothille aikoinaan.